Muziekvoorstelling "Feest, kom je ook?" van Dansstorm Oost

Muziek en dans zijn met elkaar verweven, want wat is nu dans zonder de muziek? Ook dit schooljaar is de discipline muziek en dans voor groep 3 en groep 4 samengevoegd in één voorstelling.

dso---feest-kom-je-ook-1.jpg

De voorstelling
Joepie, het is bijna feest!!! Het aller-aller-allerleukste dat er is! Toch?
De één wil het mooi versieren, de ander wil alleen maar spelen, de derde droomt van al die prachtige slingers. Als dat maar goed gaat samen…

"Feest, kom je ook?" is een fantasierijke dansvoorstelling met livemuziek, het gaat over samenwerken, naar elkaar luisteren en elkaars verschillen accepteren. 

De dans zoeft, zwiert, zwaait en spreekt tot de verbeelding. Er is veel ruimte voor eigen beleving, en op momenten kunnen de kinderen zelf mee dansen. Speciaal voor deze voorstelling componeerde zangeres Lisa Ké betoverende liedjes en speelt zij live verschillende instrumenten. 

Door middel van de handleiding vooraf, worden de kinderen voorbereid op de voorstelling en leren ze alvast een liedje met bewegingen uit de voorstelling. Zo kunnen ze straks zelf ook meezingen en beweging tijdens de voorstelling! 

Speciaal voor OKVO 
Het laatste deel van de voorstelling is een workshop met de hele zaal die speciaal voor OKVO is ontwikkeld. Wanneer de kinderen tijdens het kijken naar de voorstelling misschien al wiebelbenen krijgen; geen zorgen, stilzitten hoeft niet! Deze workshop met de hele zaal! wordt gegeven door de dansers/muzikanten die de kinderen in de voorstelling hebben gezien.

dso feest kom je ook 3

Trailer van de voorstelling

Groep 3
Basismenu - Muziek

Menu
Muziekvoorstelling

Locatie
Zaal Linck - Muzelinck 

Periode
22 t/m 26 mei 

Lesrooster
Basismenu rooster wordt in overleg met de groepsdocent ingepland.

Duur
Ca. 50 minuten

Deelnemers
Leerlingen van groep 3

Contact
0412-623727 - contact@muzelinck.nl

Lesmateriaal
De handleiding en werkbladen worden ruim voor aanvang van de activiteit online geplaatst. 

Evaluatie
De evaluatie komt online bij aanvang van de activiteit.